Nie wiem dlaczego tak bardzo lubię sadistica, teraz każdy będzie mógł się pomasturbować przy moim poście, bo będzie pewnie jedyna pochwała jaką przeczyta na sadolu, ale... naprawdę lubię ten portal i uważam, że jest to najlepszy tego typu jednocześnie humorystyczny i jednocześnie opiniotwórczy, mimo wszystko nie jednomyślny. Są to osoby wyznające każdy pogląd polityczny i będące z każdej subkultury, a jednocześnie najczęściej ta poprawna i racjonalna opinia ma najwięcej piw (co jest w dużej mierze sprzeczne z tym co dzieje się w mediach) i chociaż różnie tu bywało w dyskusjach i w ogóle (chociaż jestem od 2008, choć konto mam od 2010) to naprawdę ludzie KOCHAM WAS.
No dobra dość pedalenia, dlaczego to piszę akurat tu i teraz? Bo już wczoraj spotkałem się z pomysłem polsko-węgierskiej tęczy i strasznie spodobał mi się ten pomysł, (w skrócie: dlatego, że Węgry są krajem nam bliskim historycznie, mentalnie, oni lubią nas - my ich i dość lizania po dupie mocarstw, skoro można mieć prawdziwych przyjaciół jako państwo).
Wchodzę dziś pierwszy raz od rana na sadistica i widzę piękną polsko-węgierską tęczę w najbardziej lajkowanym komentarzu, aż mi się cieplej w sercu robi, że jest takie piękne miejsce, gdzie mogę spotkać więcej takich chorych pojebów jakim jestem ja