Pobity na szczęście nigdy nie zostałem, ale liczę się z tą możliwością i noszę w portfelu wizytówkę do prawnika, którego mam w rodzinie w razie co. I to właśnie jest chore, że zdaję sobie sprawę, że mogę trafić na kretyna w Policji. A stronka gdzie byłoby napisane wszystko od a do z co wolno policji i tobie a co nie była by naprawdę spoko no i jakieś myki na fotoradary.
@skandal89 widzę, że kolega i tutaj siedzi. Słowo "często" niestety jest kluczem. Bo jak już pisałem w każdym zawodzie c🤬j się trafić może, a policja nie jest żadnym wyjątkiem. Dlatego uważam, że ci co "nienawidzą policji" to banda skretyniałych gówniarzy, natomiast ci, wg których "dostałeś pałą - Twoja wina!" również rozumem nie grzeszą.
podpis użytkownika
VT700 85'No tak, wszedłem na stronę z nalepki, a tu co? "Autonomiczni Nacjonaliści" Dlaczego mnie nie dziwi, że oni mają problemy z policją?
![]()
Ty lewacka k🤬o siejesz wszędzie ferment, gdzie jest jakakolwiek informacja nacjonalistyczna/patriotyczna.Wyjdź z domu i głoś swoje poglądy, a nie tu zgrywasz kumatego.
Mnie to też nie dziwi, że AN mają takie problemy, bo coś robią, walczą o lepszy byt w tym kraju, a Ty tylko p🤬lisz.
Ty lewacka k🤬o siejesz wszędzie ferment, gdzie jest jakakolwiek informacja nacjonalistyczna/patriotyczna.Wyjdź z domu i głoś swoje poglądy, a nie tu zgrywasz kumatego.
Mnie to też nie dziwi, że AN mają takie problemy, bo coś robią, walczą o lepszy byt w tym kraju, a Ty tylko p🤬lisz.
Może wy cieszycie mordy że nie macie problemów z policją, bo jesteście nerdami którzy tylko narzekają przez internet, a goście którzy działają już w jakieś realnej konspiracji są na celowniku..
podpis użytkownika
VT700 85'Może wy cieszycie mordy że nie macie problemów z policją, bo jesteście nerdami którzy tylko narzekają przez internet, a goście którzy działają już w jakieś realnej konspiracji są na celowniku..
Widzę, że większość osób nigdy tu nie miała problemów z policją, no ale w sumie jak można mieć problemy, jak wasze życia polegają hejtowaniu w necie??
podpis użytkownika
VT700 85'