Powiem tak - oni ZAWSZE byli. Polska była kiedyś na arenie Europy jednym z najbardziej multikulturowych państw. Uczyli o tym na historii, było trzeba słuchać nauczyciela.
Bronić przed czym?
Bo jesteś pewnie pedałem. Ja np wolę ludzi którzy mają jakieś zasady którymi się w życiu kierują niż zgraję pedałów którzy nie cofną się przed niczym byle zaspokoić swoje hedonistyczne zapędy. Tacy sami pseudonaukowcy którzy przekonali, że pedał to norma teraz starają się przekonać że pedofilia też jest normą. Takich ludzi dla których nie ma wartości większej niż ich seksualne zachcianki trzeba traktować jak zwierzęta bo tylko na to zasługują.
Niech sobie będą ale niech się normalnie zachowują, płacą podatki tak jak my wszyscy i nie walczą o swoje w naszym kraju. Ja nie mam zamiaru utrzymywać ich z naszych podatków. Mają swoje kraje więc tam mogą mieszkać i walczyć żeby im było lepiej. Żydzi są wszędzie, walczą o swoje prawa i są niby tacy pokrzywdzeni, a do izraela nikt nie ma wstępu a co mówić żeby tam walczyć o jakiekolwiek prawa.
A jeśli pracują to co? Nasze państwo ma nie zabierać od nich podatków? Ty będziesz płacił podatki za polskie menelstwo za granicą?
Dlatego trzeba wyj🤬 tych wszystkich żydów, ciapatych i innych żeby to Polacy nie musieli wyjeżdżać za granice do pracy tylko mieli prace w Polsce. Patrząc co się dzieje teraz w kraju to mniejszości narodowe mają lepiej niż rodowici Polacy, to jest przykre.
Dlatego trzeba wyj🤬 tych wszystkich żydów, ciapatych i innych żeby to Polacy nie musieli wyjeżdżać za granice do pracy tylko mieli prace w Polsce. Patrząc co się dzieje teraz w kraju to mniejszości narodowe mają lepiej niż rodowici Polacy, to jest przykre.
@steelmike
domyslam się że nie znasz żadnego "kibola" bo p🤬lisz glupoty jak potłuczony
Jakie zasada oni mają? Wp🤬lić komuś, rozj🤬 coś, zap🤬lić coś komuś, naj🤬 się jak świnia. To są zasady kiboli.
granicą?
Chodziło mi ogólnie o mniejszości narodowe, pajacu
Przecież bolszewicy, komuchy to żydzi.
Chociażby takie zasady mają, że nie r🤬ają się z facetami i małymi dziećmi.
Taki zadowolony jesteś, póki tych zasad na Tobie nie przetestująhmmm i od kiedy geje gw🤬cą dzieci? Hetero już tego nie robią? Nie bronię pedofilów, ale tacy są i homo i hetero i bi. Zresztą jest też różnica pomiędzy gejem i pedałem.
Zgadzam się. Jest różnica między gejem i pedałem. Pedał to facet lubiący ssać druta drugiemu facetowi i walić się z nim w kakao a gej to lobby mające wmówić wszystkim że bycie pedałem jest czymś zupełnie naturalnym, zgodnym z naturą i jeżeli ktoś twierdzi inaczej powinien zostać ukarany.