Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.
I co? Rozumiem, że jak załatwiasz się przy pisuarze, tak jak ten gość, to latasz z wywalonym k🤬sem po całym kiblu, żeby wziąć trochę papieru z kabiny?![]()
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.podpis użytkownika
Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.
Jak się używa papieru to mocz, który jest na końcu wsiąka w papier. I na tę ostatnią kroplę się czeka po prostu . Wy nie dość, że nie poczekacie na tę ostatnią kroplę, bo głupio tak stać przy pisuarze to jeszcze wpychacie takiego wilgotnego wacka do gaci. Przecież całego moczu się nie wytrzepie.
Pisałem to już wcześniej, ale jakoś nie dotarło, więc napiszę pogrubionymi. Pisuary są dla prostaków, którzy nie dbają o higienę, nikt wam k🤬a nie każe z nich korzystać, a ja jak już jestem zmuszony do tego, to używam chusteczki. Tyle lat ewolucji w p🤬du, ludzie wolą chodzić obszczani jak zwierzęta, o rany...
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.