Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nie no serio kto słucha radia maryja w samochodzie?
Niby po czym wnioskujesz, że słucha tego radia? O ile mi wiadomo, nie tylko RM ma monopol w Polsce na transmisje nabożeństw. Równie dobrze mogło to być np. RMF, nie kojarz wszystkiego z rozgłośnią Rydzyka.
Ja słucham czasami RM. Mają zajebiste programy publicystyczne. Daleko wszystkim tvnom, tvpisom i innemu badziewiu do poziomu prowadzenia wywiadów i rozmów do dziennikarzy RM. Aż dziwnie się słucha, gdy dziennikarz zadaje pytanie i ani słowem nie wp🤬la się w wypowiedź adwersarza.
Ten z 0:28 to jakiś niedoj🤬y. Najpierw twardo jedzie na grubość lakieru z innym idiotą, który ewidentnie nie ma zamiaru trzymać się swojego pasu, potem rozp🤬ala ptaka, a zaraz wp🤬li się na pełnej k🤬ie na skrzyżowanie wyjeżdżając spod znaku stop
C🤬j z 1:05 mógłby się najpierw nauczyć po rondach jeździć zanim zacznie wrzucać filmiki do netu. Za skręcanie w lewo z prawego pasa jest mandat. Jak mnie takie coś wk🤬ia, to ludzkie pojęcie przechodzi.