M1Cro napisał/a:
19kristofer95 i Jasieq proszę opiszcie to satysfakcje zmarnowania 3 lat HAHAHAAHAHA i co niby masz to tym liceum. Ja skończyłem technikum budowlane i po egzaminie zawodowym mam prace taką co ty będziesz miał po studiach. A a co do matematyki to miałem k🤬a prawie 4
1. Co ty k🤬a wiesz o matematyce? Pani dała wam luz i macie 4? Haha, śmiech na sali oceniać swój poziom matematyki za pomocą oceny, którą się dostaje. Matematyka w szkole średniej to szit. Jeżeli nauczycielka nie rozszerzała wam poziomu albo co gorsza nie miałeś już rozszerzonej matmie w programie to idź spać kolego bo nie mamy o czym rozmawiać.
2. Tak, będziesz projektował sterowniki PLC albo chodził z notesikiem po budowie i robił projekty. Miłego machania łopatą, bo na stanowisko kierownicze to ty sie kolego nie dostaniesz. Ludzi z papierkami uczelni wyższych studiów technicznych mają w dupie a ty już jesteś poza stawką. Gratuluje prostego podejścia do życia i powodzenia!
maniiiek napisał/a:
Taa.... Za kilka lat za mniej jak kilkanaście tysięcy nie będziesz chciał pracować. Tyle, że rocznie... Weź sobie jakąś gazetę albo stronę z ogłoszeniami i zobacz jakie są tam oferty to się popłaczesz
Tak, w tym wypadku najlepiej pójść pieprznąć się z konkretnego mostu bo życie jest nic nie warte a ludzie to c🤬je...Masowe samobójstwo! Tylko, że większość nic nie zrobi bo im się gównianie zycie podoba. Cholerne wapniactwo bez ambicji. Ic🤬j że nie bede miał pracey. Każdego kto bedzie chciał mi ubliżyć ze względu nawet na taką pracę w maku, rozjebie jak najgorsze lewactwo.