Pietdolicie.ja lubię chodzić na stadionie i się ponapierdslać
Te zagrwyki z ochroną i kamerami spowodowały, ustawki robimy w lesie.
Brz sensu.
W hooligaństwie chodzi o to, aby skanalizować agresję w jednym miejscu i czasie, a w dodatku pod ochroną policji i opieką karetek. Chyba lepiej dla was, żeby hoologani nap🤬lali się na ogrodzonym rerenie pomiędzy sobą, zamiast niep🤬lać przypadkowych ludzi na ulicach.
Hooligan zawsze znajdzie ujściexswojej agresji, więc lepiej wydać parę milionów na stadionie, zamiast narażać bezbronne społeczeństwo.
Pietdolicie.ja lubię chodzić na stadionie i się ponapierdslać
Te zagrwyki z ochroną i kamerami spowodowały, ustawki robimy w lesie.
Brz sensu.
W hooligaństwie chodzi o to, aby skanalizować agresję w jednym miejscu i czasie, a w dodatku pod ochroną policji i opieką karetek. Chyba lepiej dla was, żeby hoologani nap🤬lali się na ogrodzonym rerenie pomiędzy sobą, zamiast niep🤬lać przypadkowych ludzi na ulicach.
Hooligan zawsze znajdzie ujściexswojej agresji, więc lepiej wydać parę milionów na stadionie, zamiast narażać bezbronne społeczeństwo.
Na c🤬j te stadiony dalej budują. Ja p🤬le nie ma kasy na szpitale, leczenie dzieci chorych na raka, sprzęt dla wojska, sieci do przesyłu energii elektrycznej , a wyp🤬ala się majątek na jakieś pok🤬ione igrzyska dla małpoludów. 22 pedałów biega za piłką jak małpy, a stado na widowni poj🤬o Europę z Afryką.