Ten temat był piłowany setki razy: "co ci ta k🤬a kobieta zawiniła"?
Przecież mandat dostałeś od strażnika miejskiego, a nie od tej starej za biurkiem. Fajnie tak k🤬a karać niewinne osoby, nie?
Ale, ale... to przecież straż miejska. Piwo dla ciebie
Moje miasto, takie piękne
![]()
Przecież mandat dostałeś od strażnika miejskiego, a nie od tej starej za biurkiem. Fajnie tak k🤬a karać niewinne osoby, nie?
Ale, ale... to przecież straż miejska. Piwo dla ciebie.
Ale, ale... to przecież straż miejska. Piwo dla ciebie.
Nie prawda. Urzednik lub straznik lub policjant z chwilą podjęcia etatu zgadzają sie na odpowiedzialność. Dzieki takiemu podejsciu można mieć wpływ na politykę thch na stanowisku wysokim do ktorego nie ma innego dostepu.
Skoro mięso w mięsnym śmierdzi to my pani ekspedientce zwracamy uwagę, ta zwraca uwagę kierowcy a ten rzeznikowi. Mieso bedzie wtedy lepsze. W sytuacji kiedy bedziemy bierni, mieso nigdy sie nie polepszy.
Kiedyś jakiś typ zrobił podobną akcje z komornikiem, który naliczał mu nie mały hajs za jakieś pierdoły. A tutaj...
Po trzech, wiem bo umundurowany krawężnik mi to powiedział![]()
haa boli dupa co, że nie wyszedł filmik i cię zbesztali publicznie. Może od razu wpiszesz "materiał własny".
no jak to?! Teraz jest kozak w necie, szkoda że przed strażnikiem tak nie kozaczył...
no jak to?! Teraz jest kozak w necie, szkoda że przed strażnikiem tak nie kozaczył...
eheee, babka idzie się postarżyć do komendanta a ten ją wyp🤬ala, bo burmistrz chce kasiory. Kredyt na mieszkanko sam się spłaci i bachory nakarmią się powietrzem. Szkoda że tacy się mądrzy znajdą, ale do własnych szefów/kierowników czy nawet (o jejku!) do strażnika nie fikną...
a ten komornik wszedł na NBP.pl, sprawdził wagę monet i na spożywczej wadze w sklepie na przeciwko zważył całość = mina dłużnika bezcenna (całość nie zajęła nawet godziny)...
to zależy z czego grzywna wynika...