Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
brawo kilkunastu facetów biegających w tę i nazad po trawie za kawałkiem skóry i gumy wyszło z jakiejś grupy, nie mam pojęcia co to znaczy i co w tym takiego wspaniałego? Uratowali tym komuś życie?
brawo kilkunastu facetów biegających w tę i nazad po trawie za kawałkiem skóry i gumy wyszło z jakiejś grupy, nie mam pojęcia co to znaczy i co w tym takiego wspaniałego? Uratowali tym komuś życie?
Jak na takiego niezorientowanego całkiem sporo wiesz na ten temat.
A... i przestań p🤬lić jakbyś wacka między nogami nie miał.
A co piłka nożna ma z Wackiem wspólnego? Z moim nic , chyba że z twoim. Może ciebie ci panowie podniecają, mnie nie więc nie mieszam do tego mojego wacka. PS. jakbyś był prawdziwym mężczyzną to byś wiedział że bez wacka p🤬lić się nie da.