jak kogoś interesuje więcej to wystarczy wpisać YEB1 w wyszukiwarkę
podpis użytkownika
Błogosławiony ten,który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowapodpis użytkownika
Błogosławiony ten,który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowajak już k🤬a zakładasz nowy temat to byś się k🤬a postarał i wrzucił więcej zdjęć, a nie pisał że "jak kogoś interesuje więcej to wystarczy wpisać YEB1 w wyszukiwarkę"
podpis użytkownika
Błogosławiony ten,który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowajak już k🤬a zakładasz nowy temat to byś się k🤬a postarał i wrzucił więcej zdjęć, a nie pisał że "jak kogoś interesuje więcej to wystarczy wpisać YEB1 w wyszukiwarkę"
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Krytyków sztuk to w necie na pęczki, jak r🤬aczy modelek, fighterów kyokushin, miliarderów z jachtami w portach Antibes i tych co to w polszy po 10 tys zarabiają. Sami ludzie sukcesu.
Nie musisz jeden z drugim, koński zwisie, wykonać pracy lepszej niż ta w temacie, wystarczy, że narysujesz lepiej niż ja. Wtedy możesz sobie hejtować do woli mnie i wszelkie wstawiane posty o tej tematyce. W przeciwnym wypadku, japa w dupę i żreć kał.
A sama praca świetna, fotorealistyczne trójwymiary to apogeum techniki, trzeba lat, poważnych lat by wyćwiczyć odpowiednie wyczucie światłocieni i gradientów.
Piwko za siarczysty komentarzi pytanko, robisz coś w tym kierunku jeżeli chodzi o rysunki czy raczej nie widzisz tego jako sposobu zarabiania na chleb?
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.