A jak sobie jajników nie podwiąże, bo to upokarzające to lepiej niech rodzi kolejne dzieci żłopie alko i niech żyją w tym syfie.
Niech żyje z nimi w biedzie, a dzieciak niech ma potem gorszy start niż masa innych dzieciaków i wstydzi się swojej c🤬jowej sytuacji.
Myslicie, że życie dziecka polega tylko na urodzeniu?
W tym świecie "nie ma litości dla biedaków". Rodzisz się w biedzie i najczęściej w biedzie pozostajesz.
Nie rozumiecie złożoności życia, bo wam nie było źle, prawda?
I tutaj pokazujesz jakie twoje myślenie jest prostackie i jednowymiarowe. Opieka społeczna nigdy nie będzie pomagać ludziom, bo ludziom trzeba dać pracę i szansę na normalne życie. Zapomogami nie zwalczysz patologii. Ty byś chciał kastrować dorosłych ludzi? Myślisz, że można sobie kogoś zaciągnąć do gabinetu i podwiązać jajniki, albo wyciąć jaja? Z patologicznej rodziny ciężko jest wyjść, bo to jest piętno na całe życie, dewastacja psychiki i wynoszenie z domu złych wzorców. Zabierzesz dziecko alkopatusom i wrzucisz do sierocińca? Też mi rozwiązanie. Często alkopatusy i genetyczni debile robią dzieci upośledzone, których potem nie mogą utrzymać i tak w kółko. A może trzeba otworzyć w Polsce ogromny ośrodek dla wszystkich upośledzonych i powykręcanych dzieci, które urodziły się "kochane przez miłosiernego boga"?
@Arashel Ktoś ma inne poglądy niż Ty i na dodatek podaje rzeczowe argumenty,więc musisz od razu nazwać go lewakiem, nie? Rozmowa nie dotyczy poglądów ale Ty koniecznie musisz nazwać kogoś lewaczkiem bo wtedy wszyscy klaskają dla Ciebie uszami.
Rzeczowe k🤬a?
Masz myśli liczbę 100tys z dupy Jabolmaxa czy feministki-konserwatystki Nowego Świata...?
I czy muszę ich nazwać lewakami? Muszę. Nie moja wina że wyznają lewicową chęć mordów w imię nowej i lepszej "wolności"...
@Hobbitola
To już taka choroba umysłowa konserwatystów. Oni wszędzie widzą lewaków, komuchów, dewiantów i zdrajców narodu. Na dodatek nigdy nie wychwalałem Lenina czy Stalina, a wmawiają mi bycie zwolennikiem komunizmu... Jestem umiarkowanym liberałem, ale dla nich liberalizm to to samo co komunizm. Ludzie, którzy sami nawołują do wieszania, palenia w piecach, kastrowania i nawlekania na pal nazywają mnie miłośnikiem zamordyzmu i narzekają, że w Polsce nie ma wolności.
![]()
Brawo. Błyskotliwa riposta i na poziomie. Typowe podejście ludzi z twoich środowisk.