Wysłany:
2015-03-23, 2:42
, ID:
3889160
19
Zgłoś
pisałem komentarz dobre 30 min, jednak usunąłem. po c🤬j to komentować skoro sprawa jest jasna. Kto ma jakieś wątpliwości co do tego materiału gdzie słowa płacz i mocno widoczne siniaki dziecka będą na pewno jedynym wystarczającym dowodem na ukaranie tej szmaty gdzie normalni ludzie najlepiej by ją wyśmiali, wytykali i opluwali publicznie przed spaleniem k🤬y żywcem, ten jest debilem.
Śmieszy mnie ta cała "sadolowa" społeczność. Typowa poj🤬a rywalizacja o więcej piw, a jest to dowód na to że j🤬e lamusy próbują znaleźć dowartościowanie w internecie, że ktoś ich doceni, że zaśmieją się z ich pseudo żartów, że znajdą tu kolegów. Jak widać, nie odróżnia się już dzisiaj czarnego humoru, i jest to niestety przykre. Cieszy mnie fakt że potrafię odróżnić na tym świecie normalnych od nienormalnych gdzie Ci nienormalni nie mają k🤬a pojęcia że istnieje ktoś taki jak nienormalny a co dopiero normalny.
J🤬 tą waszą Tolerancje, a w szczególności ludzi szarego marginesu którzy sami się tam doprowadzili. C🤬j by strzelił te pop🤬lone czasu, ta j🤬a manipulacja ludźmi przez media, te poj🤬e subkultury pochłaniające normalnie myślące jeszcze dzieci, te wszystkie patologiczne gimnazja gdzie nauczyciele są tępieni, ten poj🤬y system prawny, karny, polityczny, "demokracyjny", gospodarczy, edukacyjny i mógłbym tak k🤬a wymieniać w nieskończoność, ale k🤬a największy C🤬J w dupe takiej szmacie która krzywdzi własne dziecko i próbowała w taki sposób je wychowywać.
Dokąd ten k🤬a Świat zmierza..
aha i jeszcze jedno, to Wiara na tej ziemi zachowuje tych normalnych
i tylko to