Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nie no, jak tam powyżej napisano pasja itd. super, ale sam filmik lipny, koncepcja oklepana do bólu - dać skąpo odzianą laskę, którą każdy będzie oglądał, a nie słuchał. Równie dobrze mogła pieprzyć o smażeniu frytek czy szydełkowaniu, nikt by nie zauważył.
mnie c🤬j strzela jak cos takiego czytam. Pierdzielone Weebo zakochali sie w lasce z internetu. jedynym powodem dla ktorego daja ja do tej "zacnej" producji jest fakt ze paly wam lataja jak ruski wentylator. nikt by w to nie wszedl jakby sredytki nie bylo na miniaturce.
Ja znam takie edytki. jest bardziej jak ich maskotka ewentualnie r🤬adlo. zadaj jej jakies pytanie techniczne apropo tematu zobaczymy czy odpowie.
haha, jakie ciśnienie o "niszczenie" tego lasu
Dzisiaj, przejdź się na spacerek. A już wystrzeliwania sprzętu w kosmos nie chce mi się dementować. C🤬j, ktoś ma fun ty masz hejt.
Jesteś jak ten biedny Janusz youtube.com/watch?v=700fSrmOZ2Y
Oddoj mi trawe!
Jeszcze ta mała szkodliwość czynu takiej hecy.
Oj biedne pedałki... Zawsze jak ktoś wrzuci coś o swojej pasji to się dosrewacie. Nie wiem jak to może się nie podobać "facetom", no chyba że wam żal dupę ściska że was nie stać. Dziewczyna występuje w tym programie od dawien dawna i bardzo mi się to podoba, ma swój samochód i aktywnie uczestniczy w życiu offroadowym.
Dziewczyna założyła top i spodenki bo było bardzo gorąco- dz🤬ka...
Crosy swoją drogą ale terenówki prawie zawsze spotykają się na zlotach i rajdach, wszystko legalnie więc proszę się odp🤬lić że trawe niszczo.
Czy to jeszcze sadistic czy już kwejk?
@Cahir091
bo nie każdy jest ćwierćinteligentem? nie każdemu musi się podobać rozp🤬alanie lasów i miejsc bytowania zwierząt, przecież k🤬a w co drugiej "terenówce" płyny i oleje leją się litrami bo przecież skoro kupił to do jazdy w terenie to c🤬j go stan techniczny tego szrota
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
@Makabrax
Dlaczego osoba która jeździ na zloty, prywatne imprezy i zawody jest według ciebie ćwierć inteligentem? Oni nie rozp🤬alają miejsc bytowania zwierząt, jeżdżą po specjalnych torach na których zwierząt nie ma, no chyba że wrzucasz wszystkich do jednego wora, jeśli tak to nie mamy o czym gadać