hińskie bajeczki są dla nieudaczników życiowych i taka jest niestety prawda. Rozumiem nastolatkowie, co włączą sobie owe bajeczki i w podstawówce czy w gimnazjum pogadają o tym, ale k🤬a chłop 18+? Litości k🤬a przez takie gówno społeczeństwo młodych ludzi żyje w wyimaginowanych światach kreskówek. Z kontaktem z takim człowiekiem tez jest naprawdę ciężko. Ogarnijcie się i przestańcie marnować życie na zj🤬e gierki dla p🤬d i kreskóweczki dla nieudaczników.
a ja ci ładnie powiem, c🤬j ci w głowę... ^^ (jeżeli nie oglądanie bajek buduje Twoją samoocenę "prawdziwego mężczyzny i pakera" to powiem ci, że coś z tobą nie tak.... pewnie i tak nie załapałeś tego co napisałem
)
i kawałek szkła![]()
Żałuję, że załapałem, ale niestety musiałem się zniżyć do tak żałosnego poziomu intelektualnego, że czuję się teraz trochę zniesmaczony. Jeżeli chcesz ze mną rzeczowo dyskutować następnym razem, to naucz się jak budować poprawnie zdania w j. polskim, bo mając 26 lat i być obywatelem tego kraju, to troszkę wstyd pisać tak chaotycznie.