Wysłany:
2013-08-26, 23:18
, ID:
2454771
5
Zgłoś
Odnosząc się i do wypowiedzi MMK i tego kolesia- zresztą reportera TVNu jak to napisał autor "skonfrontowałem" jednego i drugiego. Okej, może Max czasem lubi przesadzić, ale pokażcie mi Polskiego dziennikarza, który tak dosadnie i rzetelnie potrafi przedstawić różne rzeczy. Robi coś na własną ręke, ba, ma ogromną oglądalność i cieszy się poparciem ludzi którzy, uwaga, prowadzą dyskusje na jego fejsie czy Youtubie. I MMK slusznie zarzuca Polskim mediom że nie są rzetelne a nawet że są sterowane, co każdy bardziej inteligentny człowiek doskonale wie. Miałki temat, zachował się jak dzieciak ten Machala, chciał wypunktować MMK, nie wyszlo i skończyło się na tym, że sam z siebie zrobił durnia. Poza tym, co to za dziennikarz, który czyta wszystko z kartki? Skoro skończył te same studia co Kolonko, to dlaczego jeden potrafi zrobić 15 min filmiku o danym temacie, który podpiera solidnymi argumentami a ten nie potrafi nawet tego podważyć i cytuje jak leci z kartki. Wk🤬ia mnie to, jak już coś robisz to rób to porządnie albo zostaw to lepszym.