Kciuk masa , wskazujący plus. Logiczne oby tylko palców nie pomylić i odpowiednio podłączyć tu i tu... Z 230v też dziala, potwierdzone info.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Kciuk masa , wskazujący plus. Logiczne oby tylko palców nie pomylić i odpowiednio podłączyć tu i tu... Z 230v też dziala, potwierdzone info.
Coś mi się zdaję że płeć w twoim profilu mija się z prawdą.
Znam kobiety które wiedzą jak odróżnić + i - w akumulatorze, a nawet potrafią odpalić samochód z kabli, ale żadnej którą mógłbym nawet posądzić o rozumienie pojęcia masy.
Kłamiesz, kłamiesz c🤬ju.
Znam kobiety które wiedzą jak odróżnić + i - w akumulatorze, a nawet potrafią odpalić samochód z kabli, ale żadnej którą mógłbym nawet posądzić o rozumienie pojęcia masy.
Kłamiesz, kłamiesz c🤬ju.
podpis użytkownika
Kłamiesz, kłamiesz c🤬ju.
ale ty ostatni raz do czynienia miałes z kobietą 5 stycznia 1988 roku. :*
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.C🤬ja prawda, NataliaW to facet. Na może 200 kobiet, które poznałem, żadna, ale to żadna by tego tak nie opisała.