@Lopez
Tak, bo na studiach masz inteligentne dziewczyny. Mhm.
Ty za to w KFC na kasie zapewne masz masę.
Nie mówię że wszystkie, jeśli studiujesz politologię to możesz mieć takie zdanie przygłupie. Chodzi o to, ze dopiero na studiach zauważyłem takie zjawisko. Kobieta z klasą, która ma poukładane w głowie, w łóżku wcale się nie ogranicza do tradycyjnego seksu, jak to jest zazwyczaj uważane i mówi się że tylko puste panienki są zdolne do obciągania itp.
poza tym, zar🤬aj coś porządniejszego to pogadamy, bo chyba serio nie masz pojęcia co mam na myśli skoro takie rzeczy wypisujesz.
Poruszenie jest, bo z nas obu obawiam się, że tylko ja r🤬am "coś" porządniejszego niż przyj🤬ą studentkę z animacji kultury, a ty sapiesz i miotasz się jak niewyżyty spaślak.
Pozwoliłem sobie na odmienne od ciebie zdanie poparte k🤬a doświadczeniami w życiu (studenckie miasto, 90% ludzi jakich znam to j🤬i studenci, niemal wszystkie moje kobiety były studentkami z różnych kierunków, od żałosnej filozofii i ASP przez k🤬a akademię medyczną i bezpieczeństwo narodowe) i OGROMNA ilość studentek to kretynki. To, że dziewczyna jest na studiach nie oznacza, że jest inteligentna, zwłaszcza w Polsce.
I o TO mi chodziło, ty ubogi intelektualnie agresywny mentalny gimbie.
Poza tym pracuję w prywatnej firmie jako koordynator-kierowca, mieszkam ze swoją kobietą w (uważaj) własnym mieszkaniu na ciężkim kredycie i nawet nie jestem gruby (niestety staram się przytyć, bo brakuje mi 8 kg do wymarzonej wagi). No przej🤬y szerlok z ciebie.
Wpadł k🤬a imbecyl i obraża, "szybki" lopez, pies na baby, ja p🤬lę![]()