Wysłany:
2013-06-06, 3:02
, ID:
2202979
21
Zgłoś
Byle debil z zamazanym ryjem i zmienionym głosem może powiedzieć wszystko na każdy temat.
Zaraz nagram swój film ze sobą i zmienię sobie głos i moją szpetną mordę zapixeluje i powiem ,że jestem z MONu i mamy tajne bunkry pod warszawą gdzie przetrzymujemy żywych kosmitów na któryc robimy eksperymenty seksualne z udziałem premiera..... Boje się jednak ,że za dużo osób mi uwierzy.
To tak trochę żartem napisałem oczywiście ale prawda jest taka ,że 90% pracownikw ochrony nie widziało liceum na oczy nawet. To ile by chcieli zarabiać k🤬a i za co? Taki pracownik c🤬ja obciągnąć może do dupy jak będzie włamanie. Stanie jak j🤬a p🤬da przed ogrodzeniem i zadzwoni po policje a sam c🤬j nie wejdzie na obiekt.
Cała ich praca to siedzenie na dupie w samochodzie całe dnie i czasem podjechanie na interwencje ,która sprowadza się do zapytania "czy pan tutaj mieszka?" i jak mu powiesz tak to ci odpowie "to proszę zadzwonić do centrali i odwołać alarm".
Sram na taką ochrone. Raz mnie oj🤬i ze wszystkiego cennego w domu a ci 'licencjonowani' ochraniarze stali jak dwie p🤬dy przed ogrodzeniem i gówno zrobili. Nawet nie weszli na teren posesji aby sprawdzić czy złodziej jeszcze jest w środku. Stali i k🤬a czekali jak dwa j🤬e c🤬je na mój przyjazd (a przyjechałem ok 1h po tym jak dostałem telefon z centrali solidu o włamaniu) i k🤬a nawet te 2 zj🤬e pedały po policje nie zadzwoniły.
Ile takie k🤬a gówna by chciały zarabiać miesięcznie za nic nie robienie?
Wszystkie te naklejki ochrony na obiektach można sobie w dupe wsadzić i spokojnie rabować bo po 1wsze obiecują ,że ich czas przyjazdu to 5min (tyle deklarował solid i wmawiał mi ,że dojechał po 4min) a w rzeczywistości to 12min (tyle trwał rzeczywisty ich czas przyjazdu wg informacji z kamer monitoringu jakie posiadam od momentu włączenia się alarmu do ich podjechania pod bramę - bo mam własny monitoring zewnętrzny), a po 2gie nawet ci na teren posesji nie wejdą tylko obejdą z zewnątrz.... Doprawdy w c🤬j ochrona! Ja zostałem oj🤬y na ponad pół miliona i tyle z tej ochrony mam płacąc 200zł miesięcznie....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !