zaszpanował że ma 5 samochodów i musi płacić mniej i wy mu w tym pomożecie
tylko by państwo nie zbankrutowało przez te 500+ to kase mieć musi więc bulic trzeba jak się ma piniądze
więc bogacze płacić
1000zł za seata cordobe 1.6 z 97 roku NO ŻESZ K🤬A JA P🤬LE. Połowa wartości auta a w zeszłym roku płaciłem niecałe 700 zł. OC🤬JELI I TYLE.
Jak mogę pomóc z tą akcyzą i tymi ubezpieczeniami?
Już, k🤬a skończcie ból dupy z tym OC. Jak was nie stać na samochód, to łaźcie na piechotę. Sprowadzacie złom, jeździcie tym złomem jak poj🤬i i zabijacie ludzi. A jak rząd chce ro ogarnąć, to płaczecie jak dziecko w piaskownicy, któremu zabrali foremki do babek.
Akcyza poszła w głosowaniu na razie w komisji senackiej, jest lepiej niż pierwotna wersja - ugieli się ale nadal nie jest idealnie. To jeszcze nie czas na protest, ale szykuję plan B. Nie wykluczone, że za kilka tygodni będzie potrzebna pomoc. Zgłoszę się. W internecie siłą![]()
ale co ma za znaczenie złom? Czy moje auto z 2015 czy z 2010 czy z 2000, na każdym zwyżka jest ponadnormatywna. Nie zastanowiło Cię, czemu tym tematem zajął się prezes UOKiK?
ich sprawa. Jak mnie Vat podniesli z 22 na 23, to ja cen nie podniosłem, tylko oszczędności szukałem.1. Firmy ubezpieczeniowe zostały objęte podatkiem bankowym.
W końcu. Bo już tak w c🤬ja cieli że po wypłacie odszkodowania starczało tylko na połowe części i to jeszcze używek, a ile na tym zarobili to tylko Allach wie.2. Komisja Nadzoru Finansowego nakazała firmom ubezpieczeniowym uczciwie likwidować szkody (patrz. nie kantować)
powienien być profilaktyczny wp🤬l dla każdego kto ma "uraz kręgosłupa" po obcierce zderzaka na parkingu. Że ludzie za grosz honoru nie mają jak chodzi o parę złotych. Dodatkowo, ilość detektywów ubezpieczeniowych powinna wzrosnąć i stworzyć ogólnodostępną bazę likwidacji szkód tzn. KAŻDA likwidacja szkody, nawet obcierki dokładnie opisana wraz z Vinem, to by o 1/4 spadła ilość stłuczek.3. Rośnie wysokość odszkodowań z tytułu uszczerbku na zdrowiu,
Dodatkowo, ilość detektywów ubezpieczeniowych powinna wzrosnąć i stworzyć ogólnodostępną bazę likwidacji szkód tzn. KAŻDA likwidacja szkody, nawet obcierki dokładnie opisana wraz z Vinem, to by o 1/4 spadła ilość stłuczek.