zaszpanował że ma 5 samochodów i musi płacić mniej i wy mu w tym pomożecie
tylko by państwo nie zbankrutowało przez te 500+ to kase mieć musi więc bulic trzeba jak się ma piniądze
więc bogacze płacić
Nie dosyć, że gościu ma styl wypowiedzi jak jakiś pedał zaj🤬y to jeszcze miny robi jakby na fotelu na którym siedzi był zamontowany 30 centymetrowy dildos. Aż się k🤬a oglądać gamonia nie chce...
I skończcie ten ból dupy, że to wina rządu, bo nawet w PZU w tym momencie skarb państwa ma niecałe 30% (wiem, bo jestem udziałowcem).
@Ocean A co w dzisiejszych czasach ma pojemność do mocy? Można mieć fabryczne 2.0 381 kucy, a można starsze 3.0 (albo i więcej) i poniżej 200 kucy.
@Ocean A co ma pojemność do mocy w obecnych czasach? Dlaczego za np. 2.0 są większe stawki niż za 3.0 skoro te 2 litry mogą mieć 380 kucy, a 3.0 raptem 200-250?
Oho, poważny pan udziałowiec chyba nie słyszał o podatku bankowym.
Pomijam już, że z kontekstu wynika, że myli ci się OC z AC.
Nie no, serio mnie wk🤬iają ludzie, którzy olabogują, bo mu ubezpieczenie w górę pójdzie.
Mam na myśli to p🤬lenie o "ciągłym podwyższaniu składki OC" itp na przestrzeni lat. Bo materiał k🤬a nie jest o wpływie podatku bankowego, tylko k🤬a o "Nieuczciwych praktykach", które sugeruje autor podp🤬lając do UOKiK
Potem p🤬lenie, że Państwo próbuje myśleć za ludzi itp. itd. Bo ludzie są k🤬a debilami i trzeba k🤬a myśleć za nich, bo sami nie potrafią.
2700zł... to jest dużo. Ale - jeździsz autem - które - powiedzmy sobie szczerze - jest stare, przez co nie zapewnia poziomu bezpieczeństwa na drodze obecnych aut
To jest nierentowna polityka? Ja Wam k🤬a życzę, żeby Wasze działalności były choć w połowie tak "nierentowne".