Śmiać mi się z was chce, niedorosłe dzieciuchy wychowane na propagandzie TV TVN... Gów*o się znać na polityce a się wypowiadacie, bo modnie jest cisnąc Kaczyńskiego ;]
Edit: Co do wzrostu to Lech Kaczyński był tylko 1 cm niższy od Kwaśniewskiego, tylko jakoś na Kwaśniewskiego nie wołali w mediach kurdupel, sami zobaczcie obiektywnie co z wami robią media, zdejmijcie te klapki z oczu i pomyślcie SAMI! Po to macie mózg żeby go używać!
@Ramsey007 To jakim tytułem ty (nie przypadkiem z małej litery) możesz się pochwalić? A może sam masz lepsze kwalifikacje do pasania bydła?! Obydwaj bracia walczyli z ustrojem komunistycznym i byli za to represjonowani. Ciekawe jakie ty masz zasługi dla tego kraju?
Wolę żeby np: Ziobro, Kępa, Kaczyński, Kamiński byli u władzy niż Piesiewicz (senator na speedzie), Chlebowski, Drzewiecki (przyjaciele Sobiesiaka, a ponadto Drzewiecki bierze społeczne urlopy na koszt państwa), Komorowski, Sikorski, Tusk.
Tak się składa mój drogi kolego, że bracia K. byli drugorzędnymi działaczami, nie wiele ich było
podpis użytkownika
Izrael na niczym się nie zna,Wiesz, na ten portal zaglądam gdzieś od roku, konto mam może od 2 dni? Wiesz dlaczego? Bo nie lubię internetowych filozofów.
Przeczytałam to zdanie kilka razy i, szczerze mówiąc, nie widzę tu ani związku ani logiki. Zwłaszcza w świetle faktu, że właśnie dołączyłeś do armii - jak ich nazywasz - "internetowych filozofów"![]()