Wy wykopki macie jakieś zj*banie skrajne postrzeganie świata.
Jak laska ma boczki, krągłe siodło i lekki brzuch, to z automatu jest wielorybem i porównujecie je do amerykanek ważących po pół tony, a jak którejś wystają gnaty i lekki wiatr ją przewraca, to wtedy jest R🤬able!
120 kg to rozumiem, ale te 70-80 nie jest przesadą, no chyba, że samemu się waży 40 kilo
Wy wykopki macie jakieś zj*banie skrajne postrzeganie świata.
Jak laska ma boczki, krągłe siodło i lekki brzuch, to z automatu jest wielorybem i porównujecie je do amerykanek ważących po pół tony, a jak którejś wystają gnaty i lekki wiatr ją przewraca, to wtedy jest R🤬able!
120 kg to rozumiem, ale te 70-80 nie jest przesadą, no chyba, że samemu się waży 40 kilo
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaWzrost można na zdjęciu mniej więcej ocenić, ale jak ty ją k🤬a zważyłeś?
Przecież 3/4 tych ekspertów nie widziało na żywo gołej baby. I nie! Matka się nie liczy.
Kogo? Elajze?
Przecież to była odpowiedź na post Elajzy, która pisze że 70-80 kilo to jest ok.
Ja te 80 kilo powiązałem ze wzrostem i wtedy jest nie ok. No chyba, że dla Ciebie jest dalej r🤬able.
A teraz weź dziewczynę 80 kilo i 150cm wzrostu. Czy ona jest dalej dla Ciebie r🤬able?
Dla mnie to jest już lekka maciorka.
Ja nie każdą chcę widzieć nago, by nie przeżyć traumy, a Tobie pewnie się podobają rubensowskie panie, to się porozglądaj u Baronessy!
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka