ja tam mojej powiedziałem, że jak przekroczy 55kg przy 170cm to ja rzucę 70-80kg jest ok dla baby, po 2 porodach. Jak weźmiesz taką 70-80kg to po ciąży będziesz miał 120kg babę. A już najlepsze są typy co biorą takie prosiaczki i że ją odchudzą i będzie ok k🤬a to zawsze idzie w drugą stronę.
Prawda jest taka gówniarze, że te Wasze małolaty teraz to na 10 to 8 jest gruba albo przytyta i Wam się styki prze kalibrowały, że świnki po 70kg to są dla Was zgrabne
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Pierdzielisz, dla wzrostu 179 cm 80 kg to jeszcze waga normalna, nadwaga zaczyna się od 81 kg. Zdarzyło mi się przekroczyć tą linię raz w życiu, oczywiście natychmiast pilna dieta itd, i znowu jestem wzorcem piękna.70 kg to laska musiałby miec ze 180 cm żeby wyglądać jeszcze jeszcze ... bez przesady 80 kg baba to już niezły grubas .... ale co kto lubi
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Jaka tam otłuszczona? Normalne, zdrowe dziewczę.
Pierdzielisz, dla wzrostu 179 cm 80 kg to jeszcze waga normalna, nadwaga zaczyna się od 81 kg. Zdarzyło mi się przekroczyć tą linię raz w życiu, oczywiście natychmiast pilna dieta itd, i znowu jestem wzorcem piękna.
Podajesz wartości wagi chyba dla pigmejek.
Sugerujesz, że jak Tobie się podobają szkielety, to każdy kto myśli inaczej, to mu się styki "prze kalibrowały"?
A może prościej jest co 3 lata jak telefon, wymieniać na nowszy model?
Nie żebym czekał na taki komentarz, ale się spodziewałem Szkielet z 65d na cyckach
Nie no spoko. Ja to rozumiem Wasz tok myślenia. Mam kolegów co mają passaty B5 i to jest najlepsze auto Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Pokaż mi swoją babę i wszystko się wyjaśni
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.