To ,,aronja,,,
Prawiczkom też dupa pęka z bólu
Poza tym z ciebie z resztą też prawik jak z p🤬dy rakieta Syndrom zyda się załączył, każdy kto mysli inaczej jest antysemitą (lewakiem) .Żal mi tylko twoich starych ,ze imbecyla wyhodowali , wstyd na całą wieś.
No to zajebisty masz poziom intelektualny idź pa w c🤬j.
kiedyś zajebisty robił dobrą robotę teraz jest PiSuarowym, rudym, c🤬lem ssącym rachonia.
Chyba amelinium? Wolalem sie ze szwagrem upewnic.
Walisz takie argumenty, ze jeszcze troche i mnie przekonasz... [`]
Erudycja nie grzeszysz, oratorstwo pewnie na uniwersytecie lgbt studiowales.
Hipikryzja lewacka wychodzi szybko
Nie, u twojej starej ....a argumenty są na takim poziemie, żebyś zrozumiał.
A mi się wydaje, że tu nie ma co gadać o poglądach. Ludzie to debile i większość nie ma własnych poglądów, tylko idzie w to, co robi większość. Dzisiaj w modzie jest krzyczeć "j🤬 PiS" i "precz od mojej macicy" itp. ale mało kto się głębiej zastanowi nad problemem, mało kto zaproponuje jakieś rozwiązania, kompromisy, właśnie dlatego, że ludzie nawet nie wiedzą w co wierzą, nie mają własnych poglądów, co doskonale widać na filmikach Pyty. Do rzucania określeniami lewak, prawak każdy jest pierwszy... Sam nie rozumiem jak można zabić własne dziecko w innym przypadku niż zagrożenie życia matki lub bardzo ciężkie uszkodzenie płodu, gw🤬t jest też wielkim dramatem i chyba też powinno się w tym przypadku zostawić decyzję zgw🤬conej kobiecie, ale to jest ciężki temat. Ale aborcja na życzenie do 12 tygodnia?! Jakby mało było sposobów, żeby nie zajść w ciążę...
Mimo wszystko, to jest LUDZKIE życie, które powinno się chronić.
Nawet lewacka tępa p🤬da, ma to do siebie, że czasem może zmądrzeć. Może i tobie się uda. Jaok, który pracował dla antypolskiej żydowskiej agory, zaczął łazić na różne manifestacje i słuchał różnych poglądów, coś mu się zaczęło nie zgadzać i chłop po prostu się obudził. A jak już ktoś zacznie się budzić, to idzie w prawo, aż na prawo od niego jest tylko ściana. Co oznacza między innymi, że człowiek o prawych poglądach, nie rozumie jak można chcieć chronić płody żab, a ludzi nie. Uważa to za zezwierzęcenie.kiedyś zajebisty robił dobrą robotę teraz jest PiSuarowym, rudym, c🤬lem ssącym rachonia.