Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Hmm a wyobrazacie sobie napisac programik G kodem z palca na tą twarz? Na auto (choć wątpie) bylbym w stanie cos sklecic - zwlaszcza obróbke zgrubną. Bez komputerów teraz ani rusz - jak takie cudo zwymiarowac? suwmiarką ?
Zreszta na 5 osiówki za cienki jestem w uszach - chyba wyobrazni mi brakuje przestrzennej
melemele89- bo roznica jest miedzy guzikowym a programista operator, w tym ogloszeniu pewnie do zielonego potrzebuja. lux temat, pokazcie filmik z jakims decklem maho z 2012. takie detale na mazatrolu moglyby 6 zmian isc, a z palca pisac to mozg by po pierwszym miesiacu pisania przetal reagowac
Operator obrabiarki ma za zadanie tylko włożyć materiał do obrabiarki,włączyć program,po obróbce wyciągnąć produkt i tak dalej do fajrantu,najtrudniej jest napisać program do do obrabiarki,ale za to bardzo dobrze płatny.
Zajebista sprawa jestem w 1 technikum profil programisty technolog cnc i była to moją najlepsza podjęta decyzja w życiu.Tylko słabo uczą bo jak na razie to potrafię ustawić punkt zerowy
Zajebista sprawa jestem w 1 technikum profil programisty technolog cnc i była to moją najlepsza podjęta decyzja w życiu.Tylko słabo uczą bo jak na razie to potrafię ustawić punkt zerowy
To polecam kurs w firmie start CNC z Gliwic - po 5 dniach umiem ciut wiecej niz ustawic punkt zerowy
ja się uczyłem na sinumeriku jeszcze jest haidi i wiele innych ale jak opanuje początki to w innych systemach wygląda wszystko podobnie. polecam jakiegoś mts-a pomaga czegoś się nauczyć na początek choć to zabytek