Wysłany:
2012-11-10, 10:50
, ID:
1552590
Zgłoś
pesanserinusminor, proszę bardzo prostacka prawa k🤬o, zaczynasz jadem też nim odpowiadam. Musiałeś do lewicy się doj🤬, hamerykańskie statystyki pokazujesz wklejasz i propagujesz, nie było żadnego spisku ?? Czarny przynajmniej zagłosuje na swojego bo na kogo na białego widać jak na ręce sytuacje stanów. Czuje się Polakiem i nim jestem ale nie moje poglądy decydują że jestem bolszewikiem nic nie widzę i nic nie rozumie i tylko taka skrajna prawica jest naszym zbawieniem z jezusem na odżywkach(SP) K🤬a macie parcie na popularność tudzież chęc dołączenia do koryta, skoro młodzież wszechpolska dochodzi do wniosku że hitler był ok no to k🤬a czemu nikt nie powie tym baranom i swojej hołocie ze schizofrenik na amfie którego stary prał jak zboże cepem tak mowa o adolfiku i promujące go bogate niemcy które były takim ścierwem jak zsrr, nie mogli być zadowolone z traktatu wersalskiego a zachłanność sprowadziła do tego że znalazł się adolfik który wydymał cały własny kraj dla chorej ideologii a magnaci walili w niego złotem żeby tylko ruszyć z swoim biznesem poziom hard żydowski.. Hitler był zamknięty przez ówczesne władze niemiec tylko anarchia w kraju dała szanse temu kretynowi. Pojawiacie się wy lekarstwo dla naszego dziwnego aczkolwiek pięknego kraju słowianskiego nie germańskiego. To się k🤬a pytam czemu dalej nic k🤬a nic robicie tylko p🤬lić farmazony a nie udolne próby jak koalicji zrobienia nas państwem policyjnym, brak stanowiska w tak banalnych sprawach dla prawej strony jak maryśka, aborcja, in vitro służba zdrowia wojsko edukacja nie mówiąc o gospodarce trzeba się z tym zmierzyć ale nie smoleńsk k🤬a. Mamy zamknąć granice, wprowadzić stan wojenny i korea tak. Trzeba czegoś chcieć i coś zrobić może na wzór Szwajcarii spróbować demokracji bezpośredniej