Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Albo ktoś najwyraźniej się wk🤬ił i wziął sprawę we własne ręce.
Podobno to ustrojstwo prócz tego że wytwarza energią to wydaje przy tym nieznośny szum.
Ile w tym prawdy nie wiem.
Może ktoś z Sadolii mieszka koło takiego ekologicznego wiatraka mieszka i się wypowie?
Stoi taki wiatrak niedaleko mnie...200-300 metrów. W domu go nie słychac, na podworku ledwo....ptaki jak latały tak latają, kuny też nadal kury podp🤬lają. Niech sobie stoi...mi nie wadzi Z tego co widze to drugi budują.
@kmsm1990
jak ci potem zbudują 3ci, a następnie 4ty i te szumy się nałożą to zobaczysz jak będzie cichutko :]
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
@makabrax nakładanie się dźwięków tej samej głośności nie sprawia że jest dużo głośniej, np 60dB + 60dB = 63dB a to dla tego że zmysły odbierają nasilenie bodźców w zależności logarytmicznej, więc 1 czy 5 wiatraków nie zrobi dużej różnicy