Nienawidze podhalańczyków. Góry kocham, zdeptałem ich wiele. W Tatry chodzę rzadko , Zakopane omijam jak moge. Na narty jeżdżę wszędzie, tylko nie w te rejony. Wolę Słowaków, Kasinę itd.
Oni "dlo dutków" zrobią wszystko. Duża częśc sp🤬oliła do Ameryki, gdzie do dziś nie nauczyła sie po ichniejszemu gadać.
I do dziś nie rozliczyli sie za Goralenvolk.
Jedzcie w Beskidy, zobaczycie, że górale sa super.
Tylko nie ci z Podhala.
Oni "dlo dutków" zrobią wszystko. Duża częśc sp🤬oliła do Ameryki, gdzie do dziś nie nauczyła sie po ichniejszemu gadać.
I do dziś nie rozliczyli sie za Goralenvolk.
tematy,które lecą w telewizji rozpieprzają mnie,przykład :
-sroga zima w JUESEJ (a co nas to k🤬a obchodzi)
-obrońcy praw zwierząt wytoczyli sprawę właścicielowi psa,ów pies według "obrońców" był traktowany bestialsko,ponieważ był uwiązany i miał pilnować pola rzodkiewek
-powrót do hameryki i pokazanie jacy oni są pokrzywdzeni przez srogą zimę
-ideologia gender i debaty nad nią,grodzki próbuje dostać się do Solidarnej Polski i "obserwator" debat na temat gender
No na prawdę w c🤬j potrzebne mi do życia informacje,jakby od tego,że sroga zima zaatakowała hamerykanów zależało moje życie,życie moich dzieci i wnucząt.Może ona spowoduje,że powinienem już się pakować i sp🤬alać do Honolulu bo po tej tragicznej sytuacji w USA nasza gospodarka pójdzie się walić niczym domy w afganistanie?