@McMenel: Aż musiałem się zalogować, bo wk🤬iają mnie tacy ludzie(?) jak ty. Skąd wiesz, co autor filmu uważa? Bo wyciągnąłeś dość daleko idące wnioski z tego krótkiego filmu. Wyzywasz go od debili, a sam nim jesteś, bo nie potrafisz słuchać ze zrozumieniem, a do tego wciskasz autorowi swoje własne poglądy.
-autor nie mówił, dlaczego dziecioj🤬ie jest złe. To twoje stwierdzenie, że tylko różnica wieku.
-autor nie mówił, że trzynastolatek ma posuwać swoje rówieśnice. Mówił, że może się z nimi spotykać.
-autor nic nie mówił o konkursach miss dziewczynek. Pewnie cały czas Ci chodzą po głowie, że o nich pomyślałeś
-widzę, że usprawiedliwiasz pedofilii ('bo oni przynajmniej w jakimś stopniu są chorzy'). Tak, tak, musisz zmiękczyć sadoli przed swoim comming outem... Przypieprzasz się do kolesia, który dobrze mówi, a z tych zwyroli robisz ofiary. Bo to choroba, bo jest moda na młodość (no tak, to nasza wina, że ktoś jebie dzieci, bo chcemy młodo wyglądać...), bo ciężko odróżnić trzydziestoletnią kobietę od trzynastoletniej małolaty...
Coś mi się zdaje, że nie tylko debilem jesteś, i że czeka cię niewesoły koniec