Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jakieś nowe bożyszcze nastolatek... nie wiadomo skąd się wziął, nie wiadomo co robi, nie wiadomo po co żyje, ale słodkie idiotki go kochają bo ślicznie wygląda w rurkach.
Co to za j🤬y pedał?!!!
Wszedłem w powyższy link po czym ukazała mi się jakaś niedoj🤬a strona. Z tym przyj🤬ym lalusiem i pedałem. Ogólnie przyjrzyjcie kawałek tej "strony" i zastanówcie się co będzie z tym światem. Kiedy idioci jego pokroju i co najgorsze jego "fani" dorosną.
Niestety ale Internet to po większości gówno, bo sprawia, że namnaża się coraz więcej zjebów. Szaro widzę przyszłość jak tak dalej się to potoczy.
Trzeba być niezłym zjebem, pedałem, oraz przychlastem żeby wiedzieć kto to jest. Nie wiem kto to jest, c🤬j mnie obchodzi, a ten tłum tępych dzid umieścić w obozach pracy i pilnować żeby się nie rozmnażały.
PS. Ten post miał na celu obrazę niedoj🤬ych gimbusów w rurkach.
Myślałem że chodzi o tego z Legii, i troche mnie zdziwiło, że ma tyle fanek. A to sie okazuje że to jakiś mały pedał pokroju bibera. Tępe mamy te małolaty, oj strasznie tępe...