@ Gacus91 - odniosę się tylko co Ciebie, bo Nietzsche to ewidentny troll: Owszem, jak się dużo jeździ, to się wie, że spokojnie zmieściliby się w trójkę na jezdni. Wyprzedzany do prawej, ten z naprzeciwka na margines a środkiem wyprzedzanie. Nie jest to niebezpieczne, ale nie można wymagać od każdego, żeby tak współpracował. Dziwisz się kobiecinie, która w swoim tico jedzie po dzieci do szkoły kilka kilometrów od domu, że nie musi panikować i uciekać do rowu jak ktoś spóźni wyprzedzanie? Albo dziadkowi, który boi się uszkodzić przypadkowo swoje wychuchane cinquacento, żeby przypadkiem nie złapać pobocza jak zjedzie do prawej? Ja się nie dziwię. I dlatego na takie osoby trzeba brać poprawkę.
I weź poprawkę na jeszcze jedną rzecz: wyprzedzasz auto, które zjechało ci na margines, w warunkach słabej widoczności, albo na zakręcie a inny "mistrz kierownicy" wpadł na dokładnie taki sam pomysł jak Ty, na tym samym odcinku drogi, tylko w przeciwnym kierunku. Między innymi stąd biorą się materiały na harda.
A tytułem podsumowania: gość z punciaka zasługuje, żeby to nagranie trafiło na policję, bo sprowadził realne niebezpieczeństwo zaczynając wyprzedzać przed zakrętem a gość z naprzeciwka na karnego k🤬sa za to, że widząc, że jedzie debil kamikaze to zamiast zjechać mruga długimi...
Eh.. jak to jest, że im więcej człowiek wypije, tym komentarze dłuższe mi wychodzą?