Halman , co ty p馃がlisz , twoi rodacy gadaj膮 "bladz" , "yeba膰" czy c馃がj wie jeszcze jak za Bugiem mlaszcz膮 w takich przypadkach
Mam pytanie. Mianowicie, ju偶 od d艂u偶szego czasu przegl膮dam sadistica i nie trudno zauwa偶y膰, 偶e du偶膮 cz臋艣膰 film贸w wrzuca Halman. Nie kt贸re zajebiste, nie kt贸re przeci臋tne. No ale niewa偶ne. Pytanie jakie mnie nurtuje to dlaczego wi臋kszo艣膰 u偶ytkownik贸w wypowiada si臋 w spos贸b, 偶e tak powiem ma艂o przychylny wobec wy偶ej wymienionej persony. Pytam z czystej ciekawo艣ci
Mam pytanie. Mianowicie, ju偶 od d艂u偶szego czasu przegl膮dam sadistica i nie trudno zauwa偶y膰, 偶e du偶膮 cz臋艣膰 film贸w wrzuca Halman. Nie kt贸re zajebiste, nie kt贸re przeci臋tne. No ale niewa偶ne. Pytanie jakie mnie nurtuje to dlaczego wi臋kszo艣膰 u偶ytkownik贸w wypowiada si臋 w spos贸b, 偶e tak powiem ma艂o przychylny wobec wy偶ej wymienionej persony. Pytam z czystej ciekawo艣ci
Komentarz nieadekwatny do filmu.
PS: poznasz dziewczyn臋 z Ukrainy to b臋dziesz mlaska艂 jak Ona b臋dzie ci kaza膰, c馃がko.
M艂ody jeste艣, w dupie by艂e艣 i g贸wno wiesz.
czekam na szczekanie.
Halman to ukrainski troll. Swoj膮 matke by oddal do wyr馃がania ukraincom - byle by tylko zrobic ruskim na z艂o艣膰. Jego spos贸b my艣lenia : ukry moga gw馃がci膰, kra艣膰 i rabowac w Polsce - bo ruscy jakby przyszli to by by艂o gorsi. To taki hardcorowy wyborca pisu - dam sie wyr馃がac pisowi, byle tylko PO nie wrocila do w艂adzy (i na odwr贸t)
Halman to ukrainski troll. Swoj膮 matke by oddal do wyr馃がania ukraincom - byle by tylko zrobic ruskim na z艂o艣膰. Jego spos贸b my艣lenia : ukry moga gw馃がci膰, kra艣膰 i rabowac w Polsce - bo ruscy jakby przyszli to by by艂o gorsi. To taki hardcorowy wyborca pisu - dam sie wyr馃がac pisowi, byle tylko PO nie wrocila do w艂adzy (i na odwr贸t)
Haha jaki idiota pomysl stulejarzu... dlaczego po przyj臋ciu milionow ukrow nagle przypadki chorob wenerycznych wystrzelily w du偶ych miastach na pot臋g臋? Jak jestes za glupi to przypomn臋 ci kawal :
Czym si臋 rozni ukrainka od pizzy?
- pizze mozna zam贸wi膰 bez grzyb贸w
a po c馃がj on tam wlatywa艂? co prowiantu nie zabrali wielcy zdobywcy g贸rscy? zupek hinskich zabrak艂o i trzeba by艂o po pomoc zadzwoni膰?
niedlugo jak technologia p贸jdzie do przodu to i na mount everest beda smiglowcami dolatywa膰, jak juz wynajmuja szerpow co im tragaze nios膮, maski z tlenem ci膮gn膮 i idzie 10 szerp贸w z butlami tlenowymi bo panisko zap艂aci艂 20 000 tys za wejscie i idzie sobie po szlaczku z 10 tragazami a potem wielki zdobywca niemozliwego
Haha jaki idiota pomysl stulejarzu... dlaczego po przyj臋ciu milionow ukrow nagle przypadki chorob wenerycznych wystrzelily w du偶ych miastach na pot臋g臋? Jak jestes za glupi to przypomn臋 ci kawal :
Czym si臋 rozni ukrainka od pizzy?
- pizze mozna zam贸wi膰 bez grzyb贸w