podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/I tak to jest, zaraz zaczną wracać ziomeczki w butach Tommiego hajlifera z dziarą na łydce i w koszulce emporjo srajmani 7 i zaczną pytać jak u was w Polsce mówi się na masło bo u nas w jukej mówi się tak i tak
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/I tak to jest, zaraz zaczną wracać ziomeczki w butach Tommiego hajlifera z dziarą na łydce i w koszulce emporjo srajmani 7 i zaczną pytać jak u was w Polsce mówi się na masło bo u nas w jukej mówi się tak i tak
Wytrzymałem jakieś 45 sekund tego sarkastycznego p🤬lenia. Jakieś przykłady z c🤬ja wyjęte, jakby w innych krajach nie bylo podobnych problemów. Najlepiej smiać się z innych krajów nie zauważając problemów w naszym pięknym kraju paletą, cebulą i PISem płynącą.
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/Tak kórwa, wiekszość krajów ma osobno jeden kran do zimnej i jeden do ciepłej wody, chyba za długo pracowałeś za angielskim zmywaku, że nie widzisz tutaj pewnego sp🤬olenia umysłowego. Gdybyś obejrzał więcej niż 45 sekund materiału zapewne moglibyśmy merytorycznie się poprzekomarzać
Nie muszę się przekomarzać, bo już po pierwszym twoim zdaniu wiem z kim mam do czynienia. Osobne krany to były na starych chatach matołku, tam gdzie mieszkałeś. To tak jakby napisać że w Polsce nadal wodę pobiera się ze studni. Ludzie na zmywaku, mają większe pojęcie o tym kraju niż ty.
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/