Ale tak abstrah🤬jąc od tego, to co takiego złego jest w rasizmie?? Niech się biali trzymają z białymi, czarni z czarnymi, żółci z żółtymi itp., co w tym takiego strasznego? Ja nie będę się czuł jakiś wybrakowany czy smutny, jeśli w moim otoczeniu nie zobaczę więcej cz🤬cha lub żółtka. Po co mi multikulturalizm? C🤬j mnie obchodzi kultura czarnych czy żółtych, nie mam obowiązku interesować się innymi kulturami.
Jeśli Mokebe chce mieć tak samo jak biały, wozić się luksusowymi autami i pić drogiego szampana, to niech zap🤬la na to tak samo jak biały, do k🤬y nędzy
podpis użytkownika
Nic co obce nie jest mi ludzkieAle tak abstrah🤬jąc od tego, to co takiego złego jest w rasizmie?? Niech się biali trzymają z białymi, czarni z czarnymi, żółci z żółtymi itp., co w tym takiego strasznego? Ja nie będę się czuł jakiś wybrakowany czy smutny, jeśli w moim otoczeniu nie zobaczę więcej cz🤬cha lub żółtka. Po co mi multikulturalizm? C🤬j mnie obchodzi kultura czarnych czy żółtych, nie mam obowiązku interesować się innymi kulturami.
Jeśli Mokebe chce mieć tak samo jak biały, wozić się luksusowymi autami i pić drogiego szampana, to niech zap🤬la na to tak samo jak biały, do k🤬y nędzy
Ale tak abstrah🤬jąc od tego, to co takiego złego jest w rasizmie?? Niech się biali trzymają z białymi, czarni z czarnymi, żółci z żółtymi itp., co w tym takiego strasznego? Ja nie będę się czuł jakiś wybrakowany czy smutny, jeśli w moim otoczeniu nie zobaczę więcej cz🤬cha lub żółtka. Po co mi multikulturalizm? C🤬j mnie obchodzi kultura czarnych czy żółtych, nie mam obowiązku interesować się innymi kulturami.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ale tak abstrah🤬jąc od tego, to co takiego złego jest w rasizmie?? Niech się biali trzymają z białymi, czarni z czarnymi, żółci z żółtymi itp., co w tym takiego strasznego? Ja nie będę się czuł jakiś wybrakowany czy smutny, jeśli w moim otoczeniu nie zobaczę więcej cz🤬cha lub żółtka. Po co mi multikulturalizm? C🤬j mnie obchodzi kultura czarnych czy żółtych, nie mam obowiązku interesować się innymi kulturami.