Nie podniecaj się psi pomiocie. Gdybyś jeździł więcej po autostradach niż tylko na wakacje 2 razy w roku to byś wiedział że nie każda osobówka leci 140.
Ty w swojej bejmcy z rdza i lpg nie masz tacho. My mamy czas dostaw i czas pracy. Pauzy, tygodniowy oraz miesięczny czas pracy.
Twój problem, że świadomie wybrałeś taką pracę. Mogłeś robić tysiąc innych rzeczy a jednak z całą świadomością wybrałeś właśnie zarabianie na życie zap🤬lając tirem i wiedząc o wszystkich warunkach z tym związanych.
Niestety los nie dał mi szansy na zawód SYN...
Swoją pracę lubię mimo że jest ciężka a wybrałem ten kierunek świadomie z zamiłowania, predyspozycji i pasji.
Gdyby nie my to w sklepach byłby co najwyżej ocet. Taka prawda. To co doj🤬 szofer na filmiku jest karygodne. Ale z tego co widzę to osobówką przeszkadzają auta ciężarowe i najlepiej jakby ich nie było.
Taki matoł jeden z drugim nie zdaje sobie sprawy że wyhamowanie kiedy jest się załadowanym na max bo on nie może poczekać kilku sekund to czasami wyczyn. A jak nie wyhamuje i go jebnę to ja nie poczuje nic a z nim będzie ciężko.
Sam nieraz jak jadę jako drugi kierowca w obsadzie to widzę że zmiennik świadomie odp🤬la cyrki. Ja tak nie robię. Jak widzę że na lewym leci rozpędzona osobówka to poczekam te kilka/naście sekund i dopiero wtedy wyprzedzam.
Nie zniżę się do waszego poziomu i głupich zaczepek przez neta. Napiszę tylko że życzę każdemu szerokości, kultury i dojazdy do celu.
Również LWG.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<A jak nie wyhamuje i go jebnę to ja nie poczuje nic a z nim będzie ciężko.
zmiennik świadomie odp🤬la cyrki
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverNie od dziś wiadomo że zawodowi kierowcy to głównie tempe c🤬je z podstawowym wykrztałceniem i tylko za kółkiem mają szanse zarobić jakieś lepsze pieniądze. Serio ci ludzie trafiaja za kółko głównie z braku wykrztałcenia.