Jeśli to nie jest zdjęcie chwycone chwilkę po 'zatrzymaniu', to ni c🤬ja. Ciężarówka, która zap🤬lajac (zapewne) szosą, zahaczyłaby o most, to nawet jakby ją rzuciło na 'plecy' to nie ma c🤬ja we wsi, żeby się całość tak trzymała, i któryś element tej 'konstrukcji' (raczej ciężarówki niż mostu) nie uj🤬 w międzyczasie. A już napewno to nie było tak idealnie zbalansowane
![]()
Wy, gimbusy, zawsze jak coś odjebiecie czy się wygłupicie zasłaniacie się ironią, więc skończcie p🤬lić i powiedzcie, że po prostu chcieliście być fajni, ale nie wyszło.
Jeśli to nie jest zdjęcie chwycone chwilkę po 'zatrzymaniu', to popieram khccc. Ni c🤬ja. Ciężarówka, która dop🤬lajac (zapewne) autostrada, zahaczyłaby o znak, to nawet jakby ją rzuciło na 'plecy' to nie ma c🤬ja we wsi, żeby się całość tak trzymała, i któryś element tej 'konstrukcji' (albo znaku albo ciężarówki) nie uj🤬 w międzyczasie. A już napewno to nie było tak idealnie zbalansowane
![]()
Jeśli to nie jest zdjęcie chwycone chwilkę po 'zatrzymaniu', to ni c🤬ja. Ciężarówka, która zap🤬lajac (zapewne) szosą, zahaczyłaby o most, to nawet jakby ją rzuciło na 'plecy' to nie ma c🤬ja we wsi, żeby się całość tak trzymała, i któryś element tej 'konstrukcji' (raczej ciężarówki niż mostu) nie uj🤬 w międzyczasie. A już napewno to nie było tak idealnie zbalansowane