Tak jak napisałem. Wystarczy iść na wybory, a można wybrać i mietka z monopolowego na premiera.
Chodzi mi o to że to żałosne przedstawienie. Rozumiem jakby władza fałszowała wyniki, uciszała opozycję itp. a w Polsce po prostu ludzie są leniwi. Na wybory nei pójdą, ale już z wiatrówką na wiejską to pobiegną o 2 w nocy. Za dużo filmów sensacyjnych się ktos naoglądał.
Echhhh czas się odezwać, wstyd mi za Ciebie człowieku, wstyd, wierzysz, że wyborami coś zdziałasz? Czym wybory różnią się od krzyków w internecie? Liczysz na to, że żyjesz w Państwie prawa i porządku, że "ktoś" na górze pilnuje interesów obywateli? Gratuluję, albo rząd trzęsie portami i podrzuca nam pseudo uspokajaczy w internecie albo się z pewną częścią ciała na głowy pozamieniałeś!!!
Otwórz oczy, spójrz co się dzieje, Fiat dostał po 20 latach kolejne 12 bez dochodówki, ja płace co miesiąc i rząd ma to w dupie, w Opolskim sprzedaje się ziemie pod inwestycje zagranicznym inwestorom, dostają nawet DOPŁATY do pensji dla pracowników!!! Odliczenie vat dla małych podatników w przypadku samochodów CIĘŻAROWYCH na poziomie 50%!!! Waloryzacja emerytur na niższym poziomie niż wzrost czynszów i mediów. Piwo droższe niż na zachodzie a jednak tańsze niż benzyna. W rządzie pedały i lesby, festyn medialny i papka dla obywateli.
Masz pracę? Super, tyrasz na zagraniczny kapitał, masz swój biznes? Jeszcze lepiej, 80% oddajesz do rządu!
Mamy wolność słowa, wyszli bo im się nie podoba, mają do tego zasrane konstytucyjne PRAWO!! A Ty siedzisz przed kompem, i jeszcze mi powiesz, że obywatele są leniwi bo wybory siamto tamto... wstyd!!
biorę wiatrówkę, procę, maskę do nurkowania i zapieprzam pod te urzędy z resztą "łebków"![]()
@Rebeliant_ZPF
Ależ ja nie mówię że Oni są dobrzy. Ja też jestem żeby ich wyj🤬, tylko nie na kaczorów i KNP. RN też się do niczego nie nadaje. Solidarność była w swoim czasie całkiem spoko. Teraz mało sie słyszy o tych normalnych partiach
@kawałc🤬ja88
Dlatego napisałem "w swoim czasie"
Mi się tam wałęsa podobał. Jak dla mnie może być u waładzy i faszysto-rasisto-żyd. C🤬j mnie to będzie boleć, jak będzie rządził dobrze i prawowicie. To co jest teraz nie jest solidarnością, o jaka mi chodziło
Mów do słupa a słup jak dupa! Kim według Ciebie jest policja? Dlaczego piszesz, że im "kazali"? Mam być posłuszny jak pies? W wolnym kraju? To Policja stawiła im opór, kogoś skrzywdzili, megafony takie groźne? Widać kupę lat przeżyłeś, jeszcze więcej w życiu przeszedłeś... kazali... ku**a mać byś zdechł
edit: po tekście z Wałęsą wnioskuje prawnie o wyp🤬olenie takiego osła z forum, inaczej tego ująć się nie da, wybaczcie
Chcesz rozmawiać z takimi k🤬ami w rządzie pokojowo i cywilizowanie, to rozmawiaj. Chcesz czekać do wyborów, kiedy każdy kolejny dzień (przypomnam, j🤬 unię i jej parlament) jest kolejnym dniem kradzieży podatkowej, następnych afer (czytałeś ty stenogramy tych nagrań?), kolejnym dniem kiedy polactwo takie jak ty kuli dupę przed panem i grzecznie czeka na wybory. Koleś dobrze mówi, obyś zdechł i oby zdechli wszyscy z pokolenia tuska, jak i wszyscy, którzy grzecznie siedzą na dupie i czekają, BO MOŻE BYĆ GORZEJ. Za każdym razem, kiedy słyszę "PO bo nie PiS" albo "nie narzekaj, w x jest gorzej" to śmiać mi się chce, że ten kraj kiedyś był silny, że tamci ludzie mogli spłodzić takie sk🤬iałe piardy. Tak, rozumiem, że zasiano to wszystko (niechęć do siebie, niezgodę, brak solidarności) i pielęgnowano to od lat, no ale k🤬a, żeby z normalnego społeczeństwa stoczyć się na takie dno to trzeba mieć to już w sobie.
Żebyś zdechł ty, pokolenie czerwonych złodziei, jak i wszyscy, którzy boją się złapać rząd za mordę i jebnąć nim o chodnik.