zgadzam się w stu procentach i z ręką na k🤬sie oznajmiam, że gdybym miał okazję to wszystkich was, którzy na policje(ogólnie, na każdego policjanta) oraz komentujących te "porszaki" jako "ja p🤬lę, po c🤬j im to, k🤬om psom[...]" i inne tego typu wypowiedzi, wszystkich was bym zakneblował i dosłownie się na was zesrał, nie tylko tak mówię. jadł bym przez tydzień super ostre kebaby, pił tylko kefir i wódkę, a na dodatek podczas srania na was jeszcze bym się sklepał na myśl o tym jak dotrzymuję słowa, a nie jestem tylko mocny w gębie przez neta jak wy(nie wszyscy) j🤬e gimbazy.
jak widzę policjantów w tych j🤬ych starych volkswagenach transporterach, czy zdezelowanych alfach to staram się na nich patrzeć okiem turysty, bądź biznesmena, czy polityka z zagranicy i komentuję to jako "łał, ale przej🤬e w tym kraju, jakby mi coś się działo to bym się modlił, żeby panowie policjanci w ogóle odpalili ten samochód, a potem bym się modlił, żeby rozrząd im nie wyp🤬olił podczas zamykania szafy przy 120km/h" tak więc wszystkim was gardzących policją z powodów mi może i znanych, ale niezrozumiałych, bo policjant policjantowi nie równy i sam miałem do czynienia z k🤬ą, a nie policjantem, ale za to innymi razy miałem do czynienia z bohaterem, a nie policjantem i to, że chcecie być tacy buntowniczy i p🤬licie "k🤬a, browara nie dadzą się napić" itp to po pierwsze zrozumcie jedno: taka, jest, ich, praca, wy, p🤬lone, barany! a po drugie, bo zapomniałem, to każdemu z was p🤬lących farmazony, życzę bycia zgw🤬conymi, obrabowanymi, zadźganymi i wszystkiego co sprawi, że pierwszy numer jaki wybierzecie to wasze znienawidzone 997 i 112, a jak już się poniżycie do poziomu dzwonienia po policję to życzę, żeby do was pojechali akurat ci z alfą mającą ponad 500 000km na liczniku i niech im p🤬lnie ten rozrząd, bo na takich jak wy to (przy najbliższej okazji) nic, tylko się zesrać.
dziękuję za uwagę
(tak, zdublowałem ten post, bo tak bardzo mnie wk🤬ili)
Na c🤬j im te samochody? I tak nigdy nie przyjadą nimi na czas i pewnie szkoda będzie ryzykować jakiekolwiek zadrapania podczas poscigu.