Przede wszystkim facepalm.
Ci powyżsi, co tam się napłakali:
-prąd mogę mieć z innych miejsc niż ze śląska, np. z elektrowni w Koninie, a co do węgla - choćby z kopalni odkrywkowej w Kleczewie. Albo zza granicy, albo z bateri słonecznych, ziemniaków k🤬a. Może sobie zap🤬lam na rowerku i ładuję dynamem komputerek żeby popsuć wam dzień swoimi komentarzykami.
-moje gimnazjum wzięło pieniądze ze śląska, ale z Dolnego. Z wielkiego Zagłębia Miedziowego, z którego kolega ma kabelki w swoim komputerku, no chyba, że masz je z węgla. Sorry, z wungla.
Przy okazji wydało się skąd pochodzę, mimo tego, że już tam nie mieszkam.
-nie nienawidzę was, zwyczajnie z was cisnę, bo jestem zakompleksionym polaczkiem-cebulaczkiem, który musi reperować swoje zszargane ego w internecie. W ogóle jestem gruby, samotny itd.
Nie wiem czy czegoś nie przegapiłem, możecie nak🤬iać łzami dalej jakby co. Ślunzoki ćwoki hyhy.
Po pierwsze: to nie Wasz węgiel. Wy go tylko dla nas wydobywacie. Nie podoba się- wyjedźcie do ojczystych Niemiec, a my obsadzimy kopalnie Polakami. Autobus już podstawiony:
Obrazek
Nie masz zielonego pojęcia o tym o czym mówisz. Znasz się na gównie to o nim się wypowiadaj, a nie na temat energetyki. Kolejny k🤬a szpec, przez takich szpeców jak tym Chiny i USA robią interes na debilizmie ludzi.
I ja muszę j🤬 na dole za nie całe 2000zł na rękę żeby do takiego debila jak ty docierała cywilizacja.
znam od zaj🤬ia górników i częściowo moja rodzina jest z nimi powiązana.
cośtam cośtam
Po pierwsze: to nie Wasz węgiel. Wy go tylko dla nas wydobywacie. Nie podoba się- wyjedźcie do ojczystych Niemiec, a my obsadzimy kopalnie Polakami.
@606
Że k*rwa, co? Ty myślisz, że autonomia Śląska ma na celu jego odłączenie od Polski? Nie mam słów.
Czy może przyrównujesz to do "Volskdojczctwa"?
Nie wiem czy wiesz (pewnie nie)