Na szczęście u nas lewica amerykańskiego typu to margines.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemNo i to jest siła babskich argumentów.
Dobrze gada, bo głośno.
To ja zdecydowanie popieram wojnę, 3 wojnę światową. Szkoda mi dzieci moich dzieci! Jaką przyszłość im to życie kreuje!
W muslimskiej filozofii jest jedna zaleta: nie pozwalają kobietom samym wyjść z domu.
jak wy parchy rozpaczliwie usiłujecie wmówić nam że was tu nie ma. Tak was tu nie ma że po występie Brauna całe media, celebryci, sejm, duże firmy itp p🤬lca dostały. "majeńka" to od Majewskiej? Pejsy przejmując polskie nazwiska bardzo lubiły te pochodzące od nazw miesięcy- marzec, Kwietniewska, Majewska, Czerwińska, Wrzesińska.
Świece chanukowe to coś zupełnie innego bo symbolizują piękną tradycje walki z opresyjnym królem który zniewolił Izraelitów a oni go pokonali
no ale polacy nie interesują się w ogóle światem więc skąd mogliby to wiedzieć?
to idź walczyć na ukrainę jak tak bardzo brakuje ci wojny
Normalną przyszłość już od starożytności starzy ludzie narzekają na nowe pokolenia w czasach starożytnej Grecji np mówiono że stare pokolenia trzymały tarczę do piersi a młode nie są w stanie jej przy nodze utrzymać także nie martw się po prostu to efekt twojej starości
tobie pozwalają a z tego nie korzystasz XD
ale jesteś odklejony jeżeli myślisz że malutki żydowski naród ma taki wpływ na różne kraje a tego to sami żydzi nie wiedzą ale żeby o tym się dowiedzieć to musiałbyś z jakimś pogadać a polacy zamykają się w swoich 4 ścianach i nie chcę im się poznawać świata
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.