Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
mnie to śmieszy
co do wczorajszej walki - Pudzian zero techniki, Maximum siły i agresji.
śmiać mi się chciało jak Pudzian biegał za Najmanem no ale pokonał go i to się liczy.
mnie to śmieszy
co do wczorajszej walki - Pudzian zero techniki, Maximum siły i agresji.
śmiać mi się chciało jak Pudzian biegał za Najmanem no ale pokonał go i to się liczy.
Widać że się na tym znasz jak ślepy na kolorach. Ciężko przez 40 sekund wykazać się wspaniała techniką. Poza tym na c🤬j miał się wykazywać techniką jak wystarczyło że mu kilka razy zasadził kopa, przytrzymał kolanem w parterze i nap🤬lał na nokaut.
@papapishu
Ale za to ja się znam ;]
Jeśli chodzi o mankamenty techniczne. Pudzianowi nawet brak umiejętności chodzenia w ringu ;] Nie będę wspominał o braku skrętu biodra przy low kicku ;]
nagle znalazlo sie tysiace znawcow MMA.. i załoze sie ze 99% z nich widzialo pierwszy raz taka walke :]
Kiedy Pudzian mial pokazac technike? jakby Najman wytrzymal przez kolejne 2 minuty, to moze byłoby cos wiecej widac, ale jak widac on jest tylko mocny w gebie - podobnie jak i wiekszosc napinaczy..
poza tym MMA to siła
obcielo kawalek posta ;/
C.D. - MMA to siła i technika, niekoniecznie w proporcjach 1:1..
Braki w jednym mozna rekompensowac drugim.