Juz przyjmują. Przynajmniej w Warszawie.
to będzie lada moment. A jeśli ktos sie czieszy ze u nas nie ma uchodzcow to zapraszam do Warszawy. W niektorych miejscach nie mowi sie juz po Polsku. Same ukry, gruzini, bangladesze, czczeni i inne scierwo..
Juz przyjmują. Przynajmniej w Warszawie.
to będzie lada moment. A jeśli ktos sie czieszy ze u nas nie ma uchodzcow to zapraszam do Warszawy. W niektorych miejscach nie mowi sie juz po Polsku. Same ukry, gruzini, bangladesze, czczeni i inne scierwo..
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaŻeby służyć w policji trzeba mieć polskie obywatelstwo debilu.
Bez złośliwości ale WarszaFka to w większości lewicowe pojeby którzy sami tego chcieli...
Czekajcie jak u nas do policji zaczną przyjmowac ukrow
Halman, dawno tu nie zaglądałem, ale pamiętam, że na początku wojny jak ktoś o ukrach napisał nieprzychylny komentarz, to mało się nie zesrałeś w obrzucaniu ludzi gównem.
Czekajcie jak u nas do policji zaczną przyjmowac ukrow
Byłem zdziwiony bo z tego co mi wadomo nie wolno zatrudniać obcokrajowców w służbach ale w centrum miasta patrol - 2 młodych mężczyzn normalnie gadało po ukraińsku. Domyślam się że mogli miec podwojne obywatelstwo.
Chyba nie słyszałeś o nowelizacji ustawy o służbie cywilnej, która w skrócie pozwala na zatrudnianie osób bez polskiego obywatelstwa w urzędach, gminach i innej administracji oraz policji. Bodajże we wrześniu 2023 podpisał ją Dudu.