Dodałem wam transkrypcję.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Angole zaskoczone. Nawpuszczali czarnego i ciapackiego scierwa z kótrego najpierw ciagneli profity a teraz udają w c🤬j zaskoczonych i zniesmaczonych.
Żaden żul nigdy nie op🤬lił flaszki między półkami.
Ale no tak żule przynajmniej mają godność i nie wrzucają tego na srik-ban-toka.
Swoją drogą, ten smoluch przynajmniej sam zjadł, a nie sprejem na karaluchy opryskał.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<I pod tym względem zmiana polityczna w USA może być na lepsze, bo do tego właśnie cały ten WOKE doprowadził. Czarnym odj🤬o od BLM...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"A skąd mam wiedzieć czy za to nie zapłacił?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Cz🤬chy wykorzystują to, że biali są neutralni wobec ich zachowania, bo z góry nie mogą- oskarżenia o rasizm, ksenofobię.. Boją się utracenia pracy i wyroków, bo poprawność polityczna zabiła jakąkolwiek wolę walki z tych sk🤬ysyństwem. A czarni dobrze o tym wiedzą, bo mało jaki smoluch zrobiłby to w krajach Afrykańskich nagrywając przy tym swój małpi ryj, bo straciłby łapki od maczety, dostałby kulkę w dłonie.. a bardziej wk🤬ione cz🤬chy podpaliłby go za pomocą benzyny i opony. I głównie do tego doprowadziło p🤬lone lewactwo, gdzie normalni ludzie stają się niewolnikami prymitywnych najeźdźców. Oby każdy lewak zdechł na złośliwego nowotwora, takiego samego nowotwora jakim są te paskudne człekokształtne prymitywne śmierdzące gównem małpy afrykańskie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Spoko.
Wkrótce to samo u nas dzięki POPiSowi, Lewicy i PSL
No ale grunt, że i pOlki zadowolone, bo habibi będzie mógł je przelecieć... kosą po grdyce
Nie żal mi kurew. Żal mi dzieci które dzięki takim k🤬om będą gw🤬cone, torturowane i mordowane przez czarne i śniade zwierzęta jak to się dzieje w Szwecji, UK, Szwabów czy Austrii
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.