Ciekawe, że stary komuch nie domaga się równego podziału swojego majątku wśród społeczeństwa...
Ja tylko chcę w tym miejscu wszystkim zgromadzonym przypomnieć, że to rabin ssie penisa niemowlakom. Tak. Po obrzezaniu żyd bierze i wkłada członka małego dziecka sobie w usta a następnie go ssie odsysając krew. Żydzi robią tak od wieków.
I jakby co przypominam, że nic się nie zmieniło a ja dalej nie mam chrztu.
Dziękuję za uwagę.
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?
takimi "uczciwymi" poglądami pokazuje czym jest zlewacenie - wybiórczą, idiologiczną głupotą podszytą strachem o własną dupę
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Nie to tygodnik w którym nap🤬laja się ze wszystkich. Są neutralni. Z islamistow też się śmieją.
Tylko skąd to macie wiedzieć skoro nigdy nie czyta liście tylko p🤬locie tak od rzeczy bo tak powiedzieli w radio Maryja.
Nie śmieje się z hipokrytow, lapowlarzy, pedofili bez względu na opcje polityczna.
A tam wielokrotnie czytałem, bo za gówniarza to było jedyne źródło nagości, które się tam czasem trafiało![]()
A co do neutralności, to akurat przypomina mi bardziej gazetę wyborczą, tyle że bardziej hardcorowa, ale jednak w wielu kwestiach sprowadza się do tej samej narracji
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.