To jest k🤬a Sadistic czy kwejk? Bo różnice w wakacje zaczynają się zacierać. Jedynym działem gdzie zawsze będzie dobry Sadistic jest hard, a przez ostatnie 2 tygodnie zaglądam tylko tam
Mody! Ogarnijcie te gimby!
lolsnic,
Ahhh ty dowciapny ty hyhyhyhhy, a mówiąc szczerze, te filmy od kolesi z hamerykańskiego yt które robione są przez debili dla debili robią się co raz to bardziej c🤬jowe, denne i gówniane.W hameryce od kilku miesięcy takie filmy to sensacje i w c🤬j śmiechowe produkcje, idealne dla amerykanów, dlaczego? Mają w sobie wszystko czego przeciętny amerykanin z hamburgerem zamiast mózgu oczekuje : krótki, występuje przynajmniej jeden debil, ktoś dostaje wp🤬l albo przedstawia "typowego" murzynka.
Właśnie obraziłeś na ten czas 120 osób, może i robione przez debili ale trzeba mieć może mały dystans do tego? A nie brać wszystko w życiu na poważnie, hamerykanie mają specyficzne poczucie humoru i co z tego część ludzi to może bawić ciebie widzę, że nie trudno. Wiem że ten filmik jest poj🤬y a sadistic jest w dużej części od poj🤬ych rzeczy nie tylko hard jeśli tego nie rozumiesz przykro mi i twoje wywodu są tutaj nie potrzebne
Człowieku więcej luzu w życiu to może znajdziesz sobie nawet dziewczynę![]()
Człowieku więcej luzu w życiu to może znajdziesz sobie nawet dziewczynę
![]()