---
temat dodany przez zautomatyzowany skrypt h9000.
seed:29043712398
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zawsze mnie wk🤬iały takie roszczeniowe k🤬y. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zawsze mnie wk🤬iały takie roszczeniowe k🤬y. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...
Zawsze mnie wk🤬iały takie roszczeniowe k🤬y. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...
Wk🤬iające jest, że płacisz za dostawę a i tak dostawca oczekuje napiwku. Pomijam film z tematu ale ogólnie. K🤬a na c🤬j i za c🤬j mam dawać napiwek za dostawę żarcia skoro zamawiając płacę X za jedzenie + Y za dostawę.
Dostawca to nie kelnerka która się do mnie wdzięczy w restauracji udając miłą.
Piszę to szczerze: u siebie zamawiam czasem pizzę z dagrasso (lubię mafioso pizzę i c🤬j). Nie ma znaczenia za ile zamówię i co zamówię. płacę za "pizza delivery" 20zł za 2km które do mnie robi dostawca. Skoro zamawiam pizzę za 50zł i płacę 20zł za dostawę musiałoby mnie pop🤬lić do kwadratu aby płacić jeszcze napiwek dla kierowcy którego ani k🤬a nie znam ani nic, póki mi nie poda żarcia przez ogrodzenie.
Popatrzmy na PL. Minimalna krajowa to k🤬a teraz jakieś nie wiem k🤬a ale ze 2800 na rękę czy ki c🤬j po lipcu jak to zmieniają znów. No ale c🤬j. Jesteś dostawcą i dostajesz minimalną krajową... W czym jesteś lepszy od kasjerki w markecie która zarabia również najniższą krajową?
Kasjerka zap🤬la bardziej i więcej.
podpis użytkownika
Quae nocent, docentpodpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett