lith udany hejt, aż mi się przykro zrobiło, maciak
Nawet nie wiem po co się dalej wdaje w ta dyskusje, ale co mi tam.
Czytajcie do końca co napisałem a nie tylko pierwsze 3 zdania, domyslam się ze wasz mózg nie jest w stanie przyjąć tyle literek na raz, ale poskładajcie je w zdania i przeczytajcie jeszcze raz a może uda wam się zrozumieć o co mi chodzi. Odchodząc już od tematu abonamentu.
C🤬j mnie to obchodzi ze to jest discovery czy comedy central gdzie teraz leci polska wersja tego gówna (bo o ta właśnie wersje mi chodzi), gdzie banda debili bezcelowo rozp🤬ala sobie co popadnie za pieniądze które spadły z nieba, a wy im jeszcze bijecie brawa osiągając przy tym poziom sk🤬ienia umysłowego: expert, gdzie za ta sama kasę można by było nakręcić choćby równie c🤬jowy program jakim jest dom nie do poznania, przynajmniej jakaś polska rodzina by na tym skorzystała, ale co ja tam wiem przecież Polska to 2 hameryka, szkoda tylko ze oprócz liczby ludzi otylych, tepych, leniwych itd. nie możemy ich dogonić pod względem dobrobytu, gdzie zwykły debil na zmywaku jest w stanie utrzymać dom samochód i 4 osobowa rodzinę, ale co ja tam wiem.
Przepraszam was bardzo że napisałem post w tym temacie
a tak na poważnie to baaaardzo duże coś w wasza obesrana dziurę