podpis użytkownika
Rzeczpospolito ŚlónskoChciałbym dać tak po mordzie tylko mocniej korwinowi i jego świcie,
jest to jedyna alternatywa która może coś zmienić, więc wole oddać na niego głos i żałować za 5 lat, niż oddać na to bydło z koryta POPiS SLD czy inne gówna i mieć świadomość, że nic nie zrobią i będzie tak c🤬jowo jak byłoI jeszcze tylu debili ci dało piwo, ja p🤬le, jak ten wasz ciul ostanie k🤬a nie wiem premierem/prezydentem/krulem to się zdziwicie małolaty jak zj🤬iście sobie życie. Teraz sami nie potraficie się wysrać, a chcecie całkowitej samodzielności.
Korwin modeluje swoje poglądy jak chce, jego plany zmieniają się jak plany III Rzeszy w okresie wojny.
Niestety twoje marzenia spełzną na niczym bo jesteś byle gówienkiem w porównaniu do Szanownego Janusza Korwina-Mikke. Możesz mu laske pociągnąćTak jak to robisz biedroniowi.
Ps. Biedroń prosił przekazać: "wspaniała noc"
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
c🤬jowy to jest twój post i twoje podejście do Korwina-Mikke. Dla Ciebie Pana Janusza. Idź do twojego ruchu por🤬asz sobie
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
O żebym Cie tak k🤬o jedna spotkał kiedyś w Krakowie, poznałbyś Świtę Korwina od strony czubka maczety...
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
Haha, to już nawet debile bez honoru głosują na tego oszusta w muszce? Wsadź sobie wraz ze swoją świtą te wasze maczety głęboko w odbyt.
Przypuszczam, że mam wyższe wykształcenie niż ty, panie kolego, z całą swoją rodziną... razy dwa. To jedno.
Gdzie ja pisałem o "naszych maczetach"? Pisałem tylko o mojej. Maczety kolegów są mi zbędne. Z resztą - po co miałbym Ich fatygować?
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko@ulifont jesteś ciężkim przypadkiem ignorancji i ograniczenia. Prawdopodobnie nigdy nie zrozumiesz idei Korwina, współczuję.
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko