Powtarzam, całe lewactwo z murzynami i lgbt trzeba wywieźć na jeden kontynent, a cywilizacje budować na drugim.
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Co ma pedał do murzyna? Popadając w takie skrajności nikt nie weźmie Cię poważnie. Nikomu do łóżka nie zaglądam, c🤬j mnie to obchodzi, a z murzynami masz rację, ten kontynent to Afryka
Największym błędem białego człowieka było zdjęcie smoluchom kajdan i danie im wolności.
To degenerat i to degenerat, to zj🤬e i to zj🤬e. Po co sobie zanieczyszczać cywilizację odpadami?
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Co ma pedał do murzyna? Popadając w takie skrajności nikt nie weźmie Cię poważnie. Nikomu do łóżka nie zaglądam, c🤬j mnie to obchodzi, a z murzynami masz rację, ten kontynent to Afryka
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Powtarzam, całe lewactwo z murzynami i lgbt trzeba wywieźć na jeden kontynent, a cywilizacje budować na drugim.
Znam jednego geja, i poza tym że można się z niego pośmiać, to normalny człowiek, skrajności są złe, a ludzie jakoś dziwnie do nich zawsze dążą i nigdy nie będzie dobrze
Powtarzam, całe lewactwo z murzynami i lgbt trzeba wywieźć na jeden kontynent, a cywilizacje budować na drugim.
Co do gunwolicych pełna zgoda, ale w przypadku lgbt+ to bądź na tyle honorowy aby zrezygnować ze wszystkich pomysłów i wynalazków osób homo. Trochę się cofniesz w rozwoju. Też mnie lgbt wk🤬ia, ale gdyby nie taki Turing na przykład, nie miałybym roboty.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.