Zaczyna mnie wk***iać głupota ludzka i chęć zwiększenia na siłe adrenaliny a później marnowanie publicznych pieniędzy na karetki, szpitale, leczenie itp.
Zaczyna mnie irytować ta moda na bycie p🤬dą. Pomyliłeś portale, słoneczko.
Obrazek
Zeto dobrze mówi. Coraz więcej tutaj takich k🤬a delikwentów, co czują się panami zła bo są na sadolu.
Myślisz, że jak jesteś na stronie z czarnym humorem, to masz pokazywać ciągle jaki to z ciebie k🤬a sadysta? No to ja, podążając twoim tokiem myślenia, może mam życzyć, żeby ci chłopak umarł, ojciec zar🤬ał matkę na śmierć, a wujek wsadził nogę w odbyt?
(...) Jak ci się to nie podoba, to pomyliłeś portale słoneczko!
Czarny humor czarnym humorem, ale są pewne rzeczy do których trzeba podejść na poważnie, są pewne granice.
Btw, taki z ciebie k🤬a sadysta, a temat niżej płaczesz nad ubojem kóz. A ja p🤬le takich internetowych kozaczków.
Obrazek
podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
Co on Ci k🤬a zrobił, że śmierci mu życzysz? Ja rozumiem kiedy chodzi o ciapatych, żydów itd ale zwykły człowiek? Zaczyna mnie irytować ta moda na teksty tego typu. Ludzie, ogarnijcie się.
Masz mnie, tak naprawdę mam 12 lat i przynajmniej na sadolu mogę pozgrywać elozioma.
Och, ach. Drżę z emocji nad twoim p🤬leniem. Może nawet rzewnie zaszlocham.
Och nie, znów mnie masz. Bardziej rusza mnie strzelanie do kóz (nawet jako szkodników) niż wypadek podobnej tobie p🤬dy, która mało się nie zaj🤬a na własne życzenie. (Tu też mogę uronić łezkę, specjalnie dla ciebie).
Podsumowując: pop🤬liłeś sobie, spuściłeś z krzyża, a i tak wyszedłeś na p🤬dę i c🤬j na ciebie kładę.![]()
Szalone pozdrówki.